Plimbare la ceas de seară

Primăvara asta a venit mai mult decât oricare alta cu chef de plimbare…în fiecare zi după birou o iau agale pe lângă Cişmigiu spre Eroilor, e o plăcere.Şi cum pun pariu că şi alţii îşi doresc să facă mai multă mişcare dar le lipseşte motivaţia o să explic scurt ce a funcţionat la mine atât de bine, de am chef de plimbărit zi de zi.

Totul a început acum vreo lună jumate, când, după o zi de documentare asiduă pe site-uri de specialitate pentru femei 🙂 am ajuns la concluzia că o bicicletă eliptică ma va scăpa de cele 2+ kilograme suplimentare. Aşa că mi-am luat prietenul de mână şi am pornit la vânătoare de biciclete eliptice prin centrele comerciale din Băneasa. Am ales una repede repejor, am montat-o şi am pornit la plimbare prin sufragerie. Acum, trebuie să recunosc că toată lumea m-a avertizat că va ajunge în scurt timp cuier dar eu, ca un animal încăpăţânat ce m-am născut, am ţinut să le arăt că au dreptate :). Bicicleta mea e în momentul ăsta mândrul suport pentru un prosop pus la uscat şi pentru un tricou ce a aterizat acolo acum vreo 3 zile. Şi atunci de unde şi până unde plimbări în Cişmigiu după 8 ore de muncă? SIMPLU: de de când o am şi mă culc seara cu mustrări de conştiinţă că o las să ruginească m-a apucat un drag de plimbări ce nu s-a văzut. Decât alea 20-30 de minute de chin pe bicicletă prefer să merg 1 oră pe jos seara, undeva în căpşorul meu asta e suficient ca să adorm liniştită seara.

Aşadar, cumpăraţi-vă biciclete statice sau orice alte aparate de sport pe care să vă daţi juma’ de salariu şi să vedeţi ce plimbăreţi ajungeţi apoi. Ah, şi să nu uit, Bucureşti is not enough anymore, acum vreau o bicla adevărată să mă plimb cu ea prin împrejurimi!Şi uite aşa numărăm un sedentar mai puţin.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: