Când eşti batrân?

Când ai 100 de ani, 80, 50 sau 30? Când începi să ai reumatism? Când apar primele riduri?

E mai uşor să trăieşti fiecare zi aşa cum vine, fără să faci nimic deosebit, trăind rutina pe care ţi-ai creat-o. Dar e infinit mai frumos să vrei să te bucuri de viaţă cu adevărat, să trăieşti fiecare zi ca pe o zi specială, să înfrunţi provocările de orice fel, să îi aduni pe cei dragi în jurul tău şi să sărbătoreşti viaţa împreună cu ei.

Eşti bătrân atunci când te pleci în faţa timpului, când mergi pe stradă cu umerii plecaţi uitându-te în jos şi te încrunţi la cei ce trec pe lângă tine veseli şi gălăgioşi. Eşti bătrân atunci când te enervează copilul vecinului ce cântă la 7 dimineaţa într-o sâmbătă cu soare, plângi şi te plângi în permanenţă, renunţi la plăcerea de a te bucura de ceva nou pentru confortul de a trăi mediocru. Eşti bătrân atunci când nu ai timp să trăieşti viaţa ce trece pe lângă tine pentru că eşti prea ocupat să îţi faci viitorul, atunci când viaţa începe sămbătă şi se termină duminică.

Tu ce vârstă ai?

Reclame

Un răspuns

  1. Eu cred ca sunt undeva pe la 15-16 ani..ha ha ha…da ma bucur in fiecare clipa de viata ..va recomand la toti sa faceti asa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: