Live the dream

„… oamenii considerați norocoși vorbesc întotdeauna cu încredere despre lucrurile pe care le doresc și despre ceea ce pot face pentru a a le obține. Ei știu că, la fel cum deveniți ceea ce gândiți, dobândiți lucrurile despre care vorbiți. Așadar au grijă să vorbească despre lucrurile pe care le doresc cu adevărat și nu despre ceea ce nu doresc.” (Brian Tracy).

Fiecare dintre noi știe unde vrea să ajungă și ce își dorește de la viitor….oare?

Sunt convinsă că dacă fiecare ar avea cel puțin un obiectiv clar și bine conștientizat am vedea mult mai mulți oameni mulțumiți. Din păcate, de multe ori ne epuizăm timpul și resursele concentrându-ne asupra unor situații negative de moment, fiind preocupați mai mult pentru ziua de mâine și mai puțin pentru luna viitoare. Este desigur normal până la un anumit punct.

Însă nu trebuie niciodată să încetăm să visăm, să ne dorim să ajungem undeva și să încercăm cât mai mult să ne vizualizăm obiectivul. Egal dacă este vorba despre o familie mai numeroasă, o vacanță în străinătate, o casă la munte sau o mașină mai frumoasă. Stabilește-ți obiective cât mai clare și mai ușor de vizualizat. Concentrează-te asupra lor și încearcă să îți imaginezi cum te-ai simți dacă obiectivul a fost atins. Conștientizează-ți emoțiile și trăirile. Vorbește cu încredere despre ceea ce îți dorești, ca și când ar fi ceva ce urmează sigur să se întâmple, asta va face totul să pară mult mai realizabil. Și crede în tine și în obiectivele pe care le ai, nimeni nu poate contribui mai mult la transformarea lor în realitate decât TU.

Ești cel mai important membru al echipei în misiunea ”Viața ta”!

Un răspuns

  1. vizualizarea si actiunea pentru atingerea obiectivelor sunt esentiale…sunt perfect de acord cu tine…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: