(Ne)Sanatate

De când mi-a adiat pe la nas miros de primăvară (mai mult autosugestie, că în Bucureşti mai greu să simţi aşa ceva dincolo de praf şi gaze de eşapament) mi-a venit iar cheful de plimbări, aşa că am început să pornesc voios după serviciu pe jos spre casă. Toate bune, frumoase şi sănătoase … în teorie. Că în practică am un mare semn de întrebare dacă îmi aduce vreun beneficiu faptul că înghit noxele de pe toată calea Griviţei la ceas de seară, atunci când e mai aglomerată. Sfatul ăla din reviste, „coboară cu o staţie mai devreme şi mergi pe jos” se aplică şi Bucureştiului, sau aici e un caz mai special?

6 răspunsuri

  1. e un caz mai special cred… desi daca stai in blocata in trafic tot noxele alea le inghiti – ah, un oras fara scapare!

  2. Macar faci miscare. Din pacate plamanii nostri vor trebui sa se adapteze. Nu vad nici o schimbare in bine.
    Plimbare placuta in aer curat, weekend placut!

  3. Calea Victoriei in particul e infecta si mie mi se pare si foarte periculoasa. Daca nu treci printr-un parc nu cred ca ai nimic de castigat din mersul de jos. Si nici macar mergand cu metroul nu poti evita porcariile din aer – am auzit ca subsolul metroului este inundat. Imagineaza-ti ce aer curat circula pe acolo 😐

    • Am avut si Calea Victoriei in traseu anul trecut…si intr-adevar e periculoasa, sunt locuri unde trotuarul e destul de ingust si masinile circula cu viteza mare. Partea buna e ca dimineata la 8 era destul de goala si umbrita, numai buna de plimbat in iulie, cand in rest ardea totul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: